Zakelijke verzekeringen

 • Partner van ZZP Daily.
 • Onafhankelijk vergelijking van meerdere verzekeraars.
 • Goed verzekerd, tegen een scherpe premie.
Premie berekenen

Verschillende bedrijfsverzekeringen in het kort

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
Vergoedt schade aan spullen van anderen of als anderen letsel oplopen. Een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) is de basis verzekering voor elke ondernemer.
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
De beroepsaansprakelijkheidsverzekering biedt dekking voor de financiële schade door een verkeerd advies en/of gemaakte fouten tijdens werkzaamheden.
Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering
De bestuurders­aansprakelijkheids­verzekering biedt de voormalige, huidige en toekomstige bestuurders en commissarissen van besloten en naamloze vennootschappen (BV en BV) bescherming tegen aanspraken op hun privé vermogen.
Rechtsbijstandverzekering
Als ondernemer loop je het risico verwikkeld te raken in een conflict met een klant, leverancier of werknemer. Met een rechtsbijstandverzekering krijg je juridische bijstand, ook bij dreigende conflicten. Daarmee voorkom je dat dit in de papieren loopt.
Bedrijfsmiddelen
Een inventarisverzekering is een verzekering die schade aan je bedrijfsinventaris verzekert. Bijvoorbeeld schade door brand, storm, water, of diefstal.

De inventaris bestaat niet alleen uit voorraden. Het zijn alle goederen, voorraden, machines, apparatuur en andere bedrijfsmiddelen die aanwezig zijn in het gebouw waar je als ondernemer actief bent. Denk bijvoorbeeld ook aan grondstoffen of kasgeld. Ook deze spullen verzeker je met een inventarisverzekering.

Premie berekenen
Zakenreis
Deze zakenreis verzekering vergoedt schade als je voor je werk op reis bent. Je kunt de verzekering afsluiten voor iedereen die namens jouw bedrijf zakenreizen naar het buitenland maakt.
Personeelsverzekeringen
Personeel zorgt (waarschijnlijk) voor meer omzet, maar ook voor meer risico’s. Denk aan een werknemer die langdurig ziek wordt. Of een ongeval op het werk, waardoor je vervolgens kosten maakt als werkgever. Met personeelsverzekeringen dek je deze risico’s af.
Cyber risk
Een cyberverzekering verzekert onder andere tegen de gevolgen van hacking, zoals diefstal van gegevens of inbreuk op systemen, verlies van data en bedrijfsstilstand.
Bedrijfsauto
De (zakelijke) autoverzekering dekt onder andere schade die je aan anderen toebrengt. Het gaat hierbij om materiële en letselschade.
Overige bedrijfsverzekeringen
Voor elk risico is inmiddels bijna wel een verzekering te vinden waar wij je bij kunnen helpen. Hier vind je meer informatie over de overige bedrijfsverzekeringen. Eventueel kunnen wij je ook helpen met het afdekken van de risico’s door je algemene voorwaarden hierop aan te passen.

Eigen bedrijf gestart?

Heb je al gedacht aan welke bedrijfsverzekeringen horen bij het starten van je eigen bedrijf?

Een eigen bedrijf starten, je hebt er zin in. En bent er lekker druk mee. Dus bedrijfsrisico’s in beeld brengen, staat niet bovenaan je lijstje. Neem juist in het begin van je ondernemersavontuur tijd hiervoor. Zie het als een taak van je ondernemerschecklist om te weten welke bedrijfsverzekeringen je voor jouw bedrijf echt nodig hebt. Want je kunt risico’s verzekeren, of maatregelen nemen om risico’s te beperken. Hoe dan ook, het belangrijkst is dat je ze goed in kaart hebt en dat je erover nagedacht hebt. Start daarom de risicoscan!

Welke verzekeringen heb ik nodig?

Dat is natuurlijk afhankelijk van jouw bedrijf en van de daarbij meest voorkomende bedrijfsrisico’s.

Maar ook of je al personeel hebt en wat je voor jezelf wilt regelen. Er is een aantal verzekeringen die je sowieso in gedachten moet nemen bij het starten van jouw bedrijf.

Onderstaande overzicht toont de mogelijkheden.

Onderstaand overzicht toont de verzekeringen die andere ondernemers het meest kiezen als zij een eigen bedrijf starten. In elk geval is een bedrijfs­aansprakelijkheids­verzekering eigenlijk onmisbaar. Als je een ongeluk veroorzaakt tijdens je werk, dan keert de particuliere aansprakelijkheidsverzekering niet uit. En afhankelijk van het soort bedrijf en het beroep dat je hebt, zijn andere bedrijfsverzekeringen zeker aan te raden.

Onmisbaar

$ 99

Per Month
 • X
 • X (soms verplicht)
Vraag aan

Meest gekozenPopulair

$ 99

Per Month
 • X
 • X
 • X
Vraag aan

Volledig

$ 99

Per Month
 • X
 • X
 • X
 • X
 • X
 • X
Vraag aan

Verzekeraars die wij onder andere meenemen in onze vergelijking

Waarom via Verzekeringen24?

Denkt met je mee

Wij denken met je mee en kijken of en welke verzekering of dienst voor jouw geval het best aansluit.

Scherp tarief

Daarbij streven wij ernaar onze diensten tegen een zo scherp mogelijk tarief aan te bieden.

Groeit mee met je activiteiten

Als je onderneming groeit of verandert, dan helpen wij je om te bepalen waar je nog meer rekening mee moet houden.

Bereikbaar

Je kan contact met ons opnemen via de kanalen die jou uitkomen, zoals telefoon, e-mail, chat en WhatsApp.

Hulp nodig?

Weten welke bedrijfsverzekeringen jij nodig hebt?