Lasser verzekeringen

Ontdek hier de belangrijkste verzekeringen voor jou als lasser!

Lasser verzekeringen

Elk beroep brengt risico’s met zich mee. Het ene beroep wat meer dan het andere beroep. Een lasser heeft bijvoorbeeld meer risico’s dan een auteur. Het is dan ook belangrijk om je voor deze risico’s in te dekken. Bekijk op deze pagina welke lasser verzekeringen voor jou als lasser precies belangrijk zijn.

Lasser verzekeringen voor jou als
ondernemer

  • Maak snel je risico’s inzichtelijk met de risicoscan;
  • Zoek verder niets meer zelf uit;
  • Bovendien zie je welke verzekeringen je voor jouw bedrijf echt nodig hebt.

Lasser verzekeringen afsluiten via Verzekeringen24

  • Verzekeringen24 vergelijkt verzekeringen van minimaal 5 verzekeraars;
  • Geeft ook onafhankelijk en persoonlijk advies beoordeeld met een 8.4;
  • Bovendien word je goed verzekerd, tegen een scherpe premie.

Vraag offerte aan

Vul dit formulier (digitaal) in en stuur dit per e-mail naar info@verzekekeringen24.nl en ontvang spoedig een scherpe premie voor een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Vul formulier in
Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP

Berekening hier eenvoudig je premie voor jouw verzekeringen. Ontvang hierbij als ondernemer uiterlijk de volgende werkdag per e-mail een premieberekening op maat.

Bereken premie

De belangrijkste lasser verzekeringen!

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Net als voor andere beroepen is de Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) ook belangrijk voor lassers. Deze verzekering dekt namelijk letselschaden aan personen en schade aan spullen of onroerende goederen. Ook wordt de bijbehorende financiële schade gedekt met deze verzekering.

Ook is het essentieel dat de opzicht ook gedekt is met deze verzekering! Zie hier waarom.

Werkmaterialenverzekering 

Om als lasser je werk goed uit te kunnen voeren, heb je werkmaterialen nodig. Hiernaast zal je als lasser ook meerdere werkmaterialen nodig hebben. De schade voor deze goederen kan hoog oplopen. Dek je tegen deze kosten in met een werkmaterialenverzekering. Hierbij wordt dus de schade aan je werkmaterialen vergoedt.

Construction All Risk (CAR) verzekering

Bij het renoveren, verbouwen of bouwen op de bouwplaats, is een CAR verzekering essentieel. Deze verzekering dekt de materiële schade die tijdens de arbeid wordt gemaakt. Verder is ook de schade bij diefstal van materialen op de bouwplaats ingedekt.

Eigen vervoerverzekering

Bij een eigen vervoerverzekering is de materiële schade die tijdens het verblijf in het vervoersmiddel wordt gemaakt ook ingedekt. Hierbij is diefstal van de goederen ook inbegrepen. Verder verzekerd deze verzekering dus ook gecreëerde schade tijdens het inladen en uitladen.

Rechtsbijstandverzekering

Conflicten kunnen ontstaan met je klanten en ook andere partijen. Hierbij is het mogelijk dat je juridische hulp nodig hebt. De kosten hiervan kunnen hoog oplopen. Hierom wordt geadviseerd een zakelijke rechtsbijstandverzekering te nemen. Wat wel belangrijk om te weten is, is dat de dekking niet bij iedere verzekeraar gelijk is.

Andere handige lasser verzekeringen

(Bestel)autoverzekering

Vaak gebruikt een lasser een motorvoertuig om zich te verplaatsen en ook spullen zoals werkmaterialen en andere goederen te vervoeren. Een verzekering voor dit voertuig is verplicht. Neem hiervoor een (bestel)autoverzekering. Bij deze verzekering is sprake van 3 soorten dekkingen. Ten eerste heb je een WA-dekking. Ten tweede heb je de WA+- dekking en tot slot heb je ook de volledige CASCO dekking. Deze laatste dekking wordt ook wel all-risk genoemd.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Wordt met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) verzekerd tegen alle kosten in geval er sprake is van arbeidsongeschiktheid.

Welke lasser verzekeringen zijn verplicht?

Indien je gebruikt maakt van een motorvoertuig is het verplicht om deze te verzekeren met een autoverzekering. Verder is het niet verplicht om andere lasser verzekeringen af te sluiten. Echter wordt wel aangeraden om in ieder geval een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten aangezien dit de basisverzekering voor iedere ondernemer is.

Maakt het uit welke rechtsvorm ik heb bij het afsluiten van een lasser verzekering?

Bij het afsluiten van een lasser verzekering maakt het over het algemeen niet uit welke rechtsvorm je hebt. Echter zullen niet alle verzekeringen op alle rechtsvormen van toepassing zijn. Zo heeft een ZZP’er bijvoorbeeld geen personeelsverzekeringen nodig.

Moeten de lasser verzekeringen tegelijk worden afgesloten?

Het is niet verplicht en dus mogelijk om je lasser verzekeringen op andere momenten af te sluiten. Echter loop je hierdoor wel pakketkorting mis.

Is het mogelijk om ook andere lasser verzekeringen af te sluiten?

De lasser verzekeringen op deze pagina zijn de belangrijkste lasser verzekeringen. Echter is het ook mogelijk om andere verzekeringen af te sluiten. Bekijk op onze site welke verzekeringen wij allemaal aanbieden.

Wanneer is de lasser verzekering voor arbeidsongeschiktheid van toepassing?

Deze lasser verzekering is van toepassing als je deels of geen arbeid meer kan verrichten. Hierdoor zal je dus ook minder of geen inkomen meer hebben. Deze verzekering dekt deze kosten.

Lees hier meer over deze verzekering.

Meer vragen

Vraag offerte aan

Vul dit formulier (digitaal) in en stuur dit per e-mail naar info@verzekekeringen24.nl en ontvang spoedig een scherpe premie voor een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Vul formulier in
Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering ZZP

Berekening hier eenvoudig je premie voor jouw verzekeringen. Ontvang hierbij als ondernemer uiterlijk de volgende werkdag per e-mail een premieberekening op maat.

Bereken premie

Verzekeraars die wij onder andere meenemen in onze vergelijking

Waarom via Verzekeringen24?

Denkt met je mee

Wij denken met je mee en kijken of en welke verzekering of dienst voor jouw geval het best aansluit.

Scherp tarief

Daarbij streven wij ernaar onze diensten tegen een zo scherp mogelijk tarief aan te bieden.

Groeit mee met je activiteiten

Als je onderneming groeit of verandert, dan helpen wij je om te bepalen waar je nog meer rekening mee moet houden.

Bereikbaar

Je kan contact met ons opnemen via de kanalen die jou uitkomen, zoals telefoon, e-mail, chat en WhatsApp.

Hulp nodig?

Weten welke bedrijfsverzekeringen jij nodig hebt?