AOV doe-het-zelf

Zelf premie berekenen en aanvragen

Veel ondernemers willen weten wat een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) precies kost. Dit hangt van een aantal factoren af. Daarom is het handig dat je hieronder zelf je premie kan berekenen en in veel gevallen direct aanvragen.

Bekijk bijvoorbeeld hoe de premie verandert bij een hoger of lager verzekerd bedrag. Of als je het eigen risico (dagen zonder uitkering) verhoogt.

Probeer het zelf of bekijk nog even de instructievideo hiernaast.

Veel gestelde vragen

Hoe werkt de AOV doe-het-zelf?

Als je zelf snel een premie inschatting wilt maken van hoeveel een AOV jou kost, dan kan je bovenstaande tool hier goed voor gebruiken. Vervolgens kan je ook direct de AOV aanvragen. Zorg er in dat geval wel voor dat je al al veel uitgezocht hebt over jouw persoonlijke arbeidsongeschiktheidsscenario, zodat je weet dat dit product het best aansluit op je persoonlijke financiële situatie.

Voor wie?

Deze online aanvraag straat is alleen bedoeld voor ondernemers die zelf al het een en ander over arbeidsongeschiktheid hebben uitgezocht en tegen een scherp tarief een arbeidsongeschiktheidsverzekering willen afsluiten.

Wat kost het?

Natuurlijk betaal je zelf de maandelijkse premie voor de AOV. Daarnaast betaal je voor het afsluiten van deze verzekering € 200,- eenmalig als bemiddelingskosten en vervolgens € 5,- p/m zolang de AOV via ons loopt.

Voor wie niet?

Voor ondernemers die toch graag een persoonlijk gesprek willen met een adviseur en/of niet weten of een arbeidsongeschiktheid de beste keuze is voor hun persoonlijke financiële situatie.

Meer vragen

Welke verzekeraars vergelijken wij?

+ nog 33 andere aanbieders

Waarom via Verzekeringen24?

Denkt met je mee

Wij denken met je mee en kijken of en welke verzekering of dienst voor jouw geval het best aansluit.

Scherp tarief

Daarbij streven wij ernaar onze diensten tegen een zo scherp mogelijk tarief aan te bieden.

Groeit mee met je activiteiten

Als je onderneming groeit of verandert, dan helpen wij je om te bepalen waar je nog meer rekening mee moet houden.

Bereikbaar

Je kan contact met ons opnemen via de kanalen die jou uitkomen, zoals telefoon, e-mail, chat en WhatsApp.

Hulp nodig?

Weten welke bedrijfsverzekeringen jij nodig hebt?